×

VOwebshop.nl

  • De kracht van technologie maximaal benutten voor kwalitatief hoogstaand onderwijs en optimale talentontwikkeling. Daar werken we bij Kofschip Groep dagelijks aan.

VOwebshop.nl is het loket voor vo-leermiddelen

VOwebshop.nl verzorgt voor scholieren en instellingen in het voorgezet onderwijs de volledige logistieke afhandeling van leermiddelenpakketten. Leerlingen kunnen online hun pakket controleren en de bestelling plaatsen, waarna zij het thuisbezorgd krijgen.

VOwebshop.nl biedt scholieren en middelbare scholen gemak en overzicht. De gekozen leermiddelen van de scholen, zet VOwebshop.nl klaar voor leerlingen om vooraf te controleren. Klopt het pakket, dan kunnen zij het bestellen. De levering is op tijd voor de start van het schooljaar. Alles op één online platform. De service van VOwebshop.nl wordt momenteel in een pilot getest.

De voordelen van VOwebshop.nl

  • Scholen besparen tijd en geld met het uitbesteden van het logistieke proces en de controle van leermiddelenpakketten door de scholieren zelf.
  • Scholieren krijgen hun pakket op tijd voor de start van het nieuwe schooljaar thuisbezorgd.
  • Scholieren kunnen hun pakket op één plek in één keer online bestellen.
  • Toegang via unieke leerlingaccounts werkt accuraat en veilig.

Missie en visie

VOwebshop.nl is het leermiddelenplatform in ontwikkeling, dat instellingen in het voorgezet onderwijs en scholieren overzicht, gemak en efficiency biedt. Dat bereiken wij door een optimale en efficiënte inzet van IT-technologie te combineren met jarenlange kennis van het voortgezet onderwijs en unieke samenwerkingsverbanden met toeleveranciers en educatieve uitgeverijen. Zo ontzorgen wij scholieren en scholen, zodat zij meer tijd overhouden voor persoonlijke groei en educatieve ontwikkeling.