×

Slimindeklas.nl

  • De kracht van technologie maximaal benutten voor kwalitatief hoogstaand onderwijs en optimale talentontwikkeling. Daar werken we bij Kofschip Groep dagelijks aan.

One stop IT-shop voor trainen, leren en certificeren

Slimindeklas.nl is dé plek voor docenten en medewerkers van vo- en mbo-scholen, leerlingen en studenten om te ‘trainen, leren en certificeren’ voor alle gangbare softwareprogramma’s.

Slimindeklas.nl heeft een breed trainingsportfolio gericht op ICT’ers, docenten, medewerkers en management. De trainingen, online of op locatie, gaan in op actuele onderwijsvraagstukken en dragen bij aan het gebruik van ICT in het onderwijs. Ze zijn zo opgezet dat het geleerde direct in de praktijk kan worden toegepast.

Daarnaast biedt Slimindeklas.nl mogelijkheden voor leren en certificeren. Trainingen en oefenmodules vergroten de kennis en toepassing van veelgebruikte software, onder andere van Microsoft, Adobe en Cisco. Docenten, medewerkers en leerlingen/studenten kunnen veel trainingen afsluiten met een officieel examen, waarmee zij een internationaal erkend certificaat behalen. Een concreet en tastbaar bewijs van hun opgedane kennis en vaardigheden, en een impuls voor hun inzetbaarheid op de arbeidsmarkt.

De voordelen van Slimindeklas.nl

  • Docenten in voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs vinden hier een relevant en actueel aanbod van trainingen.
  • Slimindeklas.nl biedt docenten praktische e-learning en handreikingen voor speciale softwareprogramma’s, voor extra ondersteuning van leerlingen/studenten en verrijking van de lessen.
  • Met Slimindeklas.nl kunnen leerlingen, studenten, docenten en medewerkers een officiële certificeringen behalen van alle gangbare programma’s.
  • Slimindeklas.nl verzorgt ook trainingen, workshops en inspiratiesessies op locatie.

Missie en visie

Optimaal leren werken met veelgebruikte softwareprogramma’s om meer leer- en werkplezier te ervaren. Ondersteuning bieden met software om beter te kunnen leren en lessen leuker te maken. Het behalen van officiële certificeringen makkelijker maken. Dat is de missie van Slimindeklas.nl. Wij houden ons aanbod laagdrempelig, toegankelijk en betaalbaar. Zo kunnen wij docenten, studenten en leerlingen stimuleren om te profiteren van de voordelen van ICT en een bijdrage leveren aan persoonlijke ontwikkeling, grotere inzetbaarheid en slimmere klassen.