×

Slim.nl

  • De kracht van technologie maximaal benutten voor kwalitatief hoogstaand onderwijs en optimale talentontwikkeling. Daar werken we bij Kofschip Groep dagelijks aan.

Software, hardware en accessoires voor lerend Nederland

Slim.nl biedt software, hardware en accessoires aan voor speciale onderwijsprijzen. Slim.nl zet zich in om voor een zo groot mogelijke groep leerlingen, studenten, ouders, docenten en onderwijsmedewerkers de digitale wereld toegankelijk te maken en te houden.

Bij Slim.nl bestellen leerlingen, studenten, docenten en onderwijsmedewerkers eenvoudig en met hoge korting legale software, abonnementen, hardware en accessoires; allemaal van topmerken.

De voordelen van Slim.nl

  • Slim.nl biedt soft- en hardware van alle bekende leveranciers, zoals Microsoft, Norton en Adobe. Altijd de meest actuele versies.
  • Slim.nl heeft de laagste prijzen, inclusief verzendkosten (met snelle verzending).
  • Voor onderwijsinstellingen die licentieafspraken hebben met een van onze zusterbedrijven, zijn licenties voor studenten vaak extra voordelig of zelfs gratis.
  • Op belangrijke of leuke momenten in het schooljaar jaar hebben we speciale acties en aanbiedingen.

Missie en visie

Slim.nl vindt dat de beste middelen voor iedereen toegankelijk moet zijn die wil leren en groeien. Daarom werken wij samen met grote software- en hardware-leveranciers om de beste deals te krijgen voor leerlingen, studenten, hun ouders, onderwijsmedewerkers en docenten. Onderwijsinstellingen kunnen zo via Slim.nl extra service bieden.