×

SLBdiensten

  • De kracht van technologie maximaal benutten voor kwalitatief hoogstaand onderwijs en optimale talentontwikkeling. Daar werken we bij Kofschip Groep dagelijks aan.

Expert in software, licenties en inkoop met bijbehorende dienstverlening voor scholen

SLBdiensten is sinds de start in 1992 uitgegroeid tot de belangrijkste softwarepartner voor het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs. Met de kennis, ervaring en inkoopkracht van SLBdiensten profiteren scholen van een uitgebalanceerd, actueel aanbod op het gebied van software en softwarelicenties.

Vrijwel alle vo- en mbo-instellingen in Nederland schaffen via SLBdiensten actuele, passende software aan tegen de laagst mogelijke prijs en met de beste voorwaarden. SLBdiensten maakt dit mogelijk dankzij samenwerking met de beste en bekendste softwareleveranciers.

De voordelen van SLBdiensten

  • Scholen kunnen al hun software aanschaffen op één adres, inclusief licenties.
  • SLBdiensten biedt de laagst mogelijke prijs met de beste voorwaarden.
  • Voor continue vernieuwing van het aanbod werkt SLBdiensten samen met vooraanstaande softwareleveranciers.
  • SLBdiensten zorgt voor een veilige aanschaf en ondersteunt bij de juiste implementatie van software.
  • Onderwijsinstellingen die softwarelicenties hebben afgesloten, kunnen deze software in veel gevallen via Slim.nl tegen forse korting beschikbaar stellen voor leerlingen, studenten, docenten en onderwijsmedewerkers.

Missie en visie

De Nederlandse kenniseconomie heeft goed opgeleide mensen nodig, die vertrouwd zijn met de toepassing en mogelijkheden van moderne ICT. Toegang tot actuele software en moderne hardware is van essentieel belang. Zeker in het onderwijs: daar worden de professionals van de toekomst opgeleid. SLBdiensten faciliteert daarom het onderwijs door scherp geprijsde software te leveren die nodig is om het onderwijs- en leerproces te ondersteunen en waar mogelijk te verbeteren.