×

IT-Workz

  • De kracht van technologie maximaal benutten voor kwalitatief hoogstaand onderwijs en optimale talentontwikkeling. Daar werken we bij Kofschip Groep dagelijks aan.

Leren, verbinden en innoveren

IT-Workz vertaalt technologische ontwikkelingen naar praktische toepassingen voor het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs. Als strategisch Educational Technology-partner verzorgt IT-Workz de volledige automatisering en informatisering van scholen. Met jarenlange ervaring in het onderwijs en brede IT-expertise draagt IT-Workz bij aan vernieuwing, kwaliteit en duurzaamheid van het onderwijs.

De aanpak van IT-Workz bestaat uit drie pijlers: leren, verbinden en innoveren. Daarbij richt IT-Workz zich alleen op het onderwijs: in directe verbinding met de school kan IT-Workz producten en diensten voortdurend verbeteren om zo nog beter bij het onderwijs aan te sluiten. Ten slotte kijkt IT-Workz samen met de school vooruit, om te beantwoorden aan de belevingswereld van leerlingen nu en in de toekomst.

De voordelen van IT-Workz

  • IT-Workz is de toegewijde IT-partner voor betekenisvolle inzet van technologie in het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.
  • IT-Workz bezit kennis van het primaire proces (onderwijskundigen) en diepgaande kennis van processen in en om de onderwijsinstelling
  • Scholen krijgen advies op maat en complete en hoogwaardige oplossingen: van infrastructuur-ontwerp tot aan implementatie en nazorg.
  • IT-Workz zorgt voor een optimale leeromgeving met moderne leer- en werkplekconcepten, veilige cloud-oplossingen en persoonlijke training.
  • IT-Workz werkt samen met A-merk business partners, zoals Microsoft, HP en Cisco.

Missie en visie

IT-Workz gelooft sterk in de kracht van innovatie; wij zijn ervan overtuigd dat technologie een positieve verandering in het onderwijs(proces) brengt. Docenten moeten zich kunnen blijven ontwikkelen en zich bezig kunnen houden met het geven van kwalitatief hoogstaand onderwijs. Want dat is fundamenteel voor de ontwikkeling van leerlingen en van onze toekomst. De vraag is niet óf ICT hierbij ingezet wordt, maar hoe. IT-Workz werkt daarom samen met scholen aan slimmer onderwijs en helpt een optimale leeromgeving te creëren.